#Eindejaars3

Met aanstormend talent Jeroen Verdick en ‘zingende krant’ Johnny Trash wordt de 3de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls nog grappiger!

Hoe het jaar 2021 zal aflopen weten we nog niet, maar stand-up comedian Bert Gabriëls heeft de messen al geslepen om voor de 3de keer het nieuws te fileren uit de sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten. Misschien zijn we zelfs ‘post-corona’, een tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van Bpost. 

Na de 4-sterrenrecencies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad van de vorige Eindejaars, is ook deze show opnieuw een samenwerking met aanstormend talent Jeroen Verdick en ‘zingende krant’ Johnny Trash. Wegens te plezant en succesvol werken ze voor de 3de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls opnieuw samen. Wat straks resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze voorstelling is een goede work-out voor je lachspieren en de perfecte afsluiter van het jaar. Niet te missen dus!

 

Het papieren drukwerk voor deze voorstelling verloopt via een CO2-neutraal proces met gerecycleerd papier en groene grondstoffen! Voor meer info, surf naar www.zwartopwit.be